Jaa sisältö

Tilaa Avast Smart-tietoturva tietokoneesi ja tietojesi turvaksi!

Smart-tietoturva on yrityskäyttöön suunniteltu tehokas suoja viruksia, haittaohjelmia ja tietojen kalastelua vastaan. Hankkimalla Smart-tietoturvan meiltä, saat sen käyttöösi koti- tai yrityskäyttöön ja surffailet turvallisesti: saat varoitukset ei-turvallisista sivuista tai ne estetään kokonaan ja sinua varoitetaan epäilyttävistä sähköposteista. Ohjelma tarkistaa ja testaa sähköpostiesi liitteet ennen kuin antaa sinun avata niitä, näin vältyt liitteiden mukana tulevilta ongelmilta. Ohjelmistopäivittäjä päivittää käyttämäsi ohjelmistot ja sovellukset automaattisesti, joten hakkerit eivät pääse koneellesi vanhentuneiden päivitysten kautta. Halutessasi hävitää tiedostoja koneeltasi, tiedostosilppuri tuhoaa tiedostot. VPN-ominaisuus suojaa yksityisyytesi salaamalla ip-osoitteesi, niin etteivät muut voi nähdä, mistä tulet. Avast Smart-tietoturva on suojaa, turvaa ja yksityisyyttä netissä.

Avast Smart-tietoturvan edut PaSmartilta hankittuna

  • Suomalainen jälleenmyyjä-suomenkielinen tuki tarvittaessa.
  • Helppo asennus suomenkielisen selkeän ohjeen mukaan.
  • Etähallittava ohjelmisto -voimme auttaa sinua myös internetin välityksellä.
  • Hinta 39,90€ / laite / vuosi. Todella edullinen hinta tehokkaasta suojauksesta. 

Täytä tilauslomake huolellisesti. Tarkista erityisesti sähköpostitosoitteesi, sillä lähetämme laskun sekä Smart-tietoturva-lisenssin ohjeineen sähköpostiisi sen jälkeen, kun maksu näkyy tilillämme.

Tilauslomake

Osoite, johon lasku sekä linkki ja ohjeet tietoturvaohjelmiston käyttöönottamiseksi toimitetaan. Linkki lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä maksun tultua pankiimme tai lähetettyänne kuitin maksusta osoitteeseen asiakaspalvelu@pasmart.fi
Puhelinnumeroa käytetään vain, jos sähköpostin toimittamisessa on ongelmia, esimerkiksi jos sähköpostiosoite on kirjoitettu väärin.
Hinta 39,90€ / laite / vuosi. Lisenssi on määräaikainen ja uusittavissa määräajan päättyessä.

Jaa sisältö